Изберте Smart Payments за платежен метод в everbet

Онлайн платформата everbet.bg предлага богата палитра от класически и нови казино игри, предоставени от най-големите и утвърдени доставчици на игрално съдържание в света!

Със Smart Payments можеш да заредиш oт 10 лв до 10 000 лв. по активната ти потребителска сметка в платформата на everbet.bg.

Влезте в своя профил или се регистрирайте в платформата на everbet.bg

Депозирайте средства в своя профил чрез най-новия метод Български Пощи-Smart Payments

Въведете желаната от вас сума за депозиране, за да генерирате вашия 10-цифрен код.

Запазете своя 10 цифрен код  и посетете каса на Български Пощи 

Какво трябва да знаете, за да използвате услугата:

  1. За да се използва услугата е необходимо да имате регистрация в сайта на everbet.bg. Регистрация в сайта не могат да правят непълнолетни лица.
  2. Необходимо е да изберете метода за депозит на Български Пощи-Smart Payments в платформата на everbet.bg.
  3. След избиране на метода за депозит SmartPayments, въведете желаната от вас сума за депозиране, за да генерирате вашия 10-цифрен код (сумите за зареждане в игралната сметка са произволно избираеми от клиента).
  4. Максималната сума за захранване чрез SmartPayments в рамките на 24 часа е  10 000 лв., но не повече от 3 000 лв. на транзакция за всеки потребител.
  5. Посетете каса на Български пощи и информирайте служителя, че желаете да направите плащане чрез SmartPayments по 10-цифрен код и потвърдете сумата, която искате да депозирате.
  6. След заплащане на съответната сума на каса, депозитът ще бъде потвърден.
  7. Български Пощи ЕАД издава касова бележка, съдържаща както сумата, която е платена, така и 10 цифрения код, по който e направена заявката.
Получавайте всички актуални новини

Абонирайте се, за да получавате актуални новини